RSS

O poveste de viață incredibilă

05 apr.

Povestea lui P.K Mahanandia a început într-o piață publică din New Delhi. Într-o seară rece de decembrie, o tânără europeană de origine nobilă apare în fața unui artist stradal indian, cunoscut local sub numele de P.K, și îi cere să-i picteze portretul. A fost o întâlnire care le-a schimbat viața irevocabil.

Cine este PK Mahanandia

Pradyumna Kumar Mahanandia, cunoscut drept „P.K”, s-a născut într-un sat mic din estul Indiei, în regiunea care a inspirat „Cartea Junglei”, a lui Rudyard Kipling. Ca membru al uneia dintre cele mai joase caste din India, el nu a avut în copilărie nicio speranță de a scăpa de sărăcie și discriminare. Deși, avea o familie iubitoare și o viață fericită, mersul la școală l-a făcut să-și dea seama că, din cauza castei sale, nu era ca ceilalți copii, care îl evitau, iar atunci când din greșeală îl atingeau, fugeau repede pentru a se spăla pe mâini.

Citește continuarea poveștii aici: http://www.almanahonline.ro/povestea-de-viata-care-i-a-inspirat-pe-cineasti-a-calatorit-peste-4-mii-de-km-pentru-marea-sa-dragoste/

Publicitate
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 5 aprilie 2022 în Articole

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: