RSS

Cum poți să-ți schimbi destinul adoptând o gândire pozitivă

05 apr.
Cum poți să-ți schimbi destinul adoptând o gândire pozitivă

În ceea ce privește destinul, există mai multe accepții. Unii sunt de părere că acesta ne este dat de Divinitate și scris de la început și trebuie să-l acceptăm cu bune și rele. În schimb, alte concepții susțin că acesta poate fi influențat de gândirea și subconștientul nostru, mergând pe principiul ești ceea ce gândești sau că este influențat de liberul arbitru, că poți fii creatorul destinului tău. Astfel, se spune că există două tipuri de oameni, cei care își trăiesc viața și cei care sunt simpli spectatori ai propriei lor vieți.

Mulți oameni se plâng de propria existență, sunt nemulțumiți de viața pe care o duc, dar nu fac nimic pentru a schimba ceva. Se complac în situația dată și se lasă în voia sorții, se lasă purtați de valul vieții, încotro va vrea el să-i ducă. Asta însă nu le garantează întotdeauna succesul și de aici apare dezamăgirea unui destin nefericit. Succesul, cum se spune, nu are lift, pentru el trebuie să urci scările treaptă cu treaptă. Astfel, dacă vrei să fii creatorul destinului tău, trebuie să începi schimbarea din interiorul tău, schimbându-ți în primul rând modul de gândire.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să fii creatorul destinului tău, schimbându-ți-l într-un mod pozitiv.

Continuarea pe : http://www.almanahonline.ro/fii-creatorul-destinului-tau/

 
2 comentarii

Scris de pe 5 aprilie 2017 în Articole

 

Etichete: ,

2 răspunsuri la „Cum poți să-ți schimbi destinul adoptând o gândire pozitivă

 1. george-b

  5 aprilie 2017 at 20:19

  Surprinzător….dar să nu uităm influența nefastă sau fortuită a celor care ne sănt aproape şi vare influențează propriul determinism jucând un rol, câteodată la fel sau chiar mai important rol în fericirea sau nefericirea noastră…Şi cum prin definiție sântem ființe sociale…rste mult mai probabil ca influența altora asupra deviziilor pe vare avem dreptul, căci la un moment dat se pune în balanță puterea noastră de a ne fevife viitorul, numai pentru a determina cu uşurință cauza pentru csre sm acționat în propria defavoare, doar pentru a favoriza doarta unuia pe care îl iubim mai mult decât pe noi înșine, câteodată. Ca exemplu aş putea da un părinte care acoperă o crima făcută de un copil, prin a se face responsabil de acea crimă…care de multe ori este acceptată de copil, volens, nolens. Într-adevăr cred că puterea noastră de a acționa in propria favoare este foarte complicată de o mie şi unu de motive care influențează direct feul în care acceptăm realitatea vieții!

   
 2. World of Solitaire

  6 aprilie 2017 at 16:27

  De fapt, gândirea, nu poate fi decât pozitivă. Mai ales, când este entuziastă și susținută de o emoție puternică.Ceea ce, ar implica automat, și reciprocitatea.Am avut bucuria în viață, de a cunoaște astfel de entuziasm, ce mi-a părut rupt din poveste. Și acum, cred că a fost un vis! 🙂
  Onu

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: